sista december

Det här året har varit kanon! Både nedgångar och uppgångar, men jag lever lyckligt! Lärt mig mycket, en motgång har bara gjort mig starkare. Har inget att förlora! Jag vet vart jag har mina gränser nu, och det sitter hårt vid mig. år 2013 är välkommen! ;)






30 december

Haft en otroligt bra helg i Umeå med finaste Ludwig! kom hem idag på eftermiddan iaf, sen har jag rensat mina garderober och det e galet vad mycke kläder man kan ha..blir nog att he bort närmare hälften av alla kläder ;o Nu ska jag träna sedan göra kolor och ischoklad och fixa lite till imorrn, då självaste nyårsafton är! Inte länge kvar av 2012 ;)




grym jul

Haft ännu en grym dag idag! otroligt mysigt vare hos farbror och faster å lill kussen :) Julbord och ännu mer julklappar blev det! Här är lite saker jag fått i julklapp iaf, så himla nöjd! även fått lite andra små saker, kläder + pengar! ;)




23.06

Haft en riktigt mysig och bra julafton! nöjd med alla julklappar för den delen ;) nu ska vi åka till kyrkan och höra på lite julmusik, mamma sjunger med hennes kör så vi e snäll och åker dit å lyssna ;) väntar bara på att Pia som snart ska hämta upp oss!
glaa tjej

julafton!

åh idag är det det äntligen julafton! såå himla mysigt :D den har börjat riktigt bra, väntar bara på att julkalendern ska börja, sen ska jag ta och fixa mig tills vi åker till mormor och morfar! eftersom jag är det ända barnet i huset nu så vare bara jag som fick öppna nu på morgonen, sakna bästa bror Oscar hemma just i detta tillfälle! fick en så fin ängel av finaste Carina!
mammas gulliga rim ;)



23 december

haft en kanon helg! fullt upp igår och idag :) fått en grym julklapp redan av en underbar typ! bästa :) sitter och spelar bingolotto nu, ingen vinst ännu men hoppas på en vinst iaf ;)Kan inte riktigt fatta att det redan e julafton imorrn, december har gått så otroligt fort ;) men den dagen imorrn är så välkommen!


22 december

Ute och lämnar julklappar med bästa mor och far nu! nyss varit och hälsat på pappas moster, åh så söt hon är! har inte träffat hon på 3 år så det var jätte kul att träffa henne, glad och sprallig tant i sina 83 bästa år ;) fick beröm av henne hela tiden, såna människor som uppskattar en gör en riktigt glad :) bara två dagar kvar till julafton! =D


Jullovet äntligen häär

Sitter med min mysiga julpyjamas och ska snart ta å sova!
men såå otroligt skönt med jullov nu! aldrig längtat efter ett lov såhär mke som jag gjort nu :)
veckan har varit helt enkelt hur bra som helst!
gick på stan efter skolan i flera timmar
sen nu ikväll har jag varit och lussat på Round table med gryma brudar, det var så galet kul...man får verkligen vara med om något! man sjunger på en gubbfest för 20-40 åringar, och efter varje låt man sjungit så skriker å jublar dom ;) dansade runt i lokalen och sjöng! dom tog över vårat lucia uppträdande, tog luciakronan och våra ljus och ställde sig på golvet och sjöng massa julsånger för oss...hahah går inte förklara hur roligt det var! ;) 

yeah


gick grymt bra på våran julkonsert! såå himla kul :D bästa på länge! alltid lika kul med mycke folk också :) nu blire kvällfika med mamii å papii och se på 4an, grymt bra serie som börjat där nu :)

tisdag

Håller på fixa mig till konserten nu, en aning stressad men de kommer nog gå fint ;) gick riktigt bra på genrepet idag så!


måndag

haft fullt upp hela j**vla dagen...grymt trött och less ;) 3 prov imorrn plus konsert på kvällen, taggaad för vår mysiga julkonsert iaf! köpt 2klänningar nu som jag ska ha runt jul , den här ska jag ha imorrn på konserten, love!


helg!

skolan ha varit bra, lussade innan jag började kl10! sen vid halv4 åkte jag och Maria till salina och blev bjuden på god mat, nu är vi påväg in till stan för att se på bio :)
bästa vännerna på denna jord!


onsdag

haft fullt upp hela dagen verkligen, kom hem halv8! 2 prov, lucia rep, ute och lussat men som tur va så fick ja mysa på stan med bästa vännerna efter skolan, käkade och letade julklappar sen :) nyss duschat och ska sätta mig vid teven och vila ett tag, så himla mycket nu...en aning stressad! måste sova tidigt ikväll a, ska va på skolan halv8 imorrn, lucia på skolan så! :)
gick runt sjön direkt när ja kom hem, lyssna på musik och att tankarna bara försvinner e sån härlig känsla!


tisdag

åker och lussar med brudarna nu! kommer bli super :) ska först lussa för Modo spelarna sen på 3 andra ställen!


måndag kväll!


Haft en kanon helg! nu ikväll har jag bakat julkolor med bästa mor, sen pluggat och vila! ska sova nu, har så himla ont i halsen och huvudet så bäst att jag försöker sova bort den skiten.

mys!



Dec. 08, 2012

fix och trix med dom bästa! snart julbord :D

lördag! :D

varit och lussat nu, påväg för att hämta mormor och morfar nu sedan vidare mot mammas kör som har julkonsert ;) sen åker jag till Maria efter det och ha julbord med klassen! :D börjar dock bli förkyld nu...så hoppas det försvinner snabbt! men kvällen kommer bli grym iaf!
bilden blev upp och ner men söt katten min!

Fredag

Sitter på skolan nu, och börjar om över en timme till..drygt som fasen! fast ha kör sen, så de e skojj! slutar kl1, grymt skönt det! Dagen igår va verkligen super, mina två kära bröder va och åt middag hos oss med deras flickvänner, och jag hade min fina a! var ute och körde rally med Johans bil, dog ganska fint ;s hade allmänt mysigt och trevligt! sen vid halv9 skjutsade bästa Johan mig till min snygging!
love ya
bästa bröder.

5 december

Bara tagga till imorrn, inspelning för mig med denna låt nedan, direkt på morgonen så hoppas den sitter! tur den e grymt bra :) och är ganska klockren för tillfället!
-I keep on fallin' i-i-i-i-in and out With you

Sometimes I love ya Sometimes you make me blue Sometimes I feel good, at times I feel used Lovin' you darlin' makes me so confused

I keep on fallin' In and out of love with you I never loved someone The way that I'm lovin' you

Oh, oh, I never felt this way How do you give me so much pleasure and cause me so much pain? Just when I think I've taken more than would a fool I start fallin' back in love with you

I keep on fallin' In and out of love with you I never loved someone The way that I'm lovin' you

Oh baby I, I, I, I'm fallin' I, I, I, I'm fallin' Fall

I keep on fallin' In and out of love with you I never loved someone The way that I'm lovin' you

I'm fallin' In and out of love with you I never loved someone The way that I'm lovin' you

I'm fallin' In and out of love with you I never loved someone The way that I'm lovin' you

4 december

Ojj, redan  4 december, bara 20 dagar kvar till julafton :)
Känns som tiden inte alls räcker till nu i december...veckligen fullt upp typ hela tiden :)
Men har börjat få julkänsla, sååååå mysigt!
 
Igår efter skolan var vi och lussade på ett ställe och åt sedan julbord, årets första julbord, göött! 
Har grymt mke plugg nu, och massa låtar att öva till, bland annat till våran "Julkonsert" :D som är om två veckor, härligt julsånger osv! (y) ska öva på 'Himlen i min famn* nu, som jag ska sjunga på konserten, älskar den, såå himla fin låt! 
 

WORD
Han som älskar dig för den du är , han som visar vad han vill , känner & tycker. han som smsar dig vart han än är , han som bryr sig mest ,han som kan få dig gråta med sina vackra ord , han som vill visa upp dig för hela världenhan som alltid kan ställa upp för dig, han som vet när du är ledsen och när du är glad, han som betyder mest i dina ögon , han som kan vända sig till vem som helst &
säga ; ser du den där flickan där borta? - hon är min, föralltid

1december

Mysigt att vakna upp med att det snöar och att det är vitt ute! klev upp halv9 för att se julkalendern, tror faktiskt den kommer bli grym ;) Träna nu sen plugga innan jag åker in till stan kl13!


RSS 2.0