du vet, om du tänker klokt

även fast man tror att det känns bra. Kanske man inte ska göra det som faller sig in. Att tänka på konsekvenserna är en bra start för att veta vad som egentligen är rätt och fel. Synd att det är få människor som verkligen tänker till!

Fredag :D

kom precis in efter att ha gått runt sjön :) sitter och pluggar lite nu, inte jätte pepp på det men glad är för att ja fick brev idag att jag fått sommarjobb i 5 veckor iaf ;) känns grymt! är ledig dom 5 första veckor på lovet, så det e skönt! Efter skolan blev det stan med mor, sen träning och sen har jag snackat med bästa Karro som kommer hit om typ 2 veckor! :) kommer bli super!


torsdaag

Redan fredag imorgon! skönt :) haft en riktigt bra dag idag, även fast det är sjukt mke med skolan och mycket annat, men jag försöker tänka positivt! tur jag har så fina vänner som förgyller min vardag (y) bättre att ha många fina å omtänksamma vänner än en bästa vän, en bästa vän är en sån man kan snacka om med allt! Fast det betyder mer för mig att ha många underbara vänner som man kan prata med, -eller till någon speciell person man känner något speciellt för. Jag har aldrig kunna visat mina känslor så som jag kan nu, att stänga nått tungt inom en kan vara det värsta man kan göra! Tur att det börjar bli riktig vår nu och att det bara e 13 dagar kvar tills man fyller 18 :D! Snart dags att flytta till stugan, men mest sorligt nog att flytta ifrån mitt underbara hus, eller var! alla minnen

:D

Vissa saker känns så otroligt ibland. oavsett hur bra eller dåligt en situation är, så kommer den förändras. Det är det enda som är säkert. Ju mer fokuserad man är på hur andra har det, desto mindre fokuserad blir man över sitt liv. Det har jag märkt nu. Men jag är en person som lägger allt annat än mig själv före, glömmer bort mig själv. Men jag är så sjukt tacksam över alla fina människor runt om kring mig som verkligenverkligen visar att dom finns! Trodde aldrig att så många skulle kunna ställa upp för en när det väl gäller, men det är en stor lättnad!!


söndag

Nu är snart påsklovet slut, tråkigt men bara några få tal veckor kvar till sommarlovet a, helt galet! Kom hem från Ludde för ett tag sen, nu sitter jag och gosar med kissen min! Får se om jag följer med till stugan sen då vi ska lämna massa flyttkartonger, men vet ej om jag orkar det! Bror och Therese kommer hit innan och äter, hoppas de slutar snöar så kanske jag följer med! Less på snön, riktig sommar hit nu tack ;)
min och luddes fina tavlor!





RSS 2.0