confused

den blicken, makes me confused jag såg
-för att veta. gör det, det är mer än rätt. ♦ said a good person to me.♦

barnvakt!

Barnvakt åt denna underbara lilla tjej!
kan inget annat än att vara glad när man ser henne :D så ofattbart att små barn kan göra en på så himla bra humör! vi sitter och målar nu och jag försöker träna på glosor samtidigt fast går icke så bra men ;) 
 
 

Söndag!

Snart är helgen över igen, fast den har varit braaa ändå :) Har pluggat en massa, varit med rebecca, tränat, haft främmande & varit med luddee! Imorgon äre måndag igen och då har vi skidor första timmen, fett tagg..eller inte, fast aa, skönt att göra bort de direkt på morgonen :) Slutar rätt sent imorrn, men sen när man kommer hem ska jag vara barnvakt åt sötaste Ofelia :D mys stumpan!
___________________________________________________________________________________________
Beslut ångest, om jag ska klippa till min sne lugg, permenenta håret igen eller intee...hmm alltid lika svårt, men är somsagt inte feg, de e ba att tuta & köra ;) men frågan är bara vad jag ska göra...

 

Onsdag

Haft en bra dag förutom att jag tappade rösten under dagen, blev så galet hes..
Sov en timme direkt när jag kom hem, kändes mke bättre efter och nu har jag rösten tillbaka men inte helt, har bara tagit det lugnt och pluggat ikväll, sköönt det :) även slagit in alla hjärtansdags present tills imorrn till familjen, jag är snäll ;;) Har alltid fått nått gulligt av mamma och pappa den dag, så vill va snäll tillbaka! Det gäller att uppskatta det man har (Y) 
 
2 gamla bilder på mig och den bästa!♥ lövjo
 



Söndag

Kom hem från bästa Ludwig för typ en timme sen, har precis käkat middag och ska snart ut och gå med mor :)) Sen blir det pluuugg och mys framför teven med fruktsallad (y)
Haft en braa helg och dagen igår blev lyckad, farbror min blev så glad! :D 
Efter vi hade bowlat och käkat var då bröderna mina snälla och skjutsade mig till min favvvoo killee :)
 
Lite bilder från igår :)
Hamnat en bil i höglandsjön..igår när vi körde förbi så såg vi den i vattnet, syns dock inge bra på bilden, men den hade lyckats få sladd och hamnade där, läskigt ändå!! 

helg! :D

Åker in till stan nu med Kajsa, sedan när jag kommer hem så blire att uppvakta bästa farbror Erik som fyllt 60 år! så vi ska hitta på lite saker med han sen med nära och kära! skojj de ;)


Torsdag

Galet att det redan är fredag imorrn, kuliga lektioner också för den delen(y) 
Veckan har iaf varit supäääär! Åkte till Ludwig i tisdags, även fast han inte var hemma, för han var på match i sundsvall, men som tur var kom han hem på natten och kröp ner bredvid mig! 
Har nästan inte haft nå lektioner den här veckan, så jag och Salina har gått och tränat varje tillfälle som vi haft långa hål på :) duktigaa tjejer! 
Skulle få främmande av bror och hans flickvän och hennes dotter, men lillgumman Ofelia hade feber så blev ej att dem kom hit :(  Varit ute och gått med finaste Rebecca, blev en hel del snack! Sitter och pluggar lite nu bara!
 
Be a true friend
I don't want to regret anything
Be true, is all i want
Finns lögnen här kommer det bara förstöra det där. 
Only up to yourself

måndag

Pluggat nu i nå timmar, ganska less... men skönt när det är bort gjort, så nu sitter jag och äter fruktsallad och ser på tv med mamma :) Helgen var kanon! varit hos underbara Ludde, riktigt mys! igår så firarde vi iaf han syster som fyllde 15, sen mot kvällen åkte vi på bio och såg Ego, så jäkla braaa! :D grym tyck ja den va, helt klart! sen åkte vi hem till mig och sov :)


Fredag :D

Haft en grymt bra vecka iaf! Hade inga lektioner igår så blev ledig istället så det var riktigt skönt :)
Dagen idag har varit kanon, efter skolan tränade jag och gick sedan hem från stan med bäste mor! Åker snart till finaste Susanne och firar henne med folk eftersom hon fyller 18-år idag :DD Stort grattis till henne♥! 
Sedan skjutsar pappsen mig till Ludwig senare ikväll/natt! :D
Helgen börjar iaf bra den!
 
 
 

RSS 2.0