Fredag

Nyss kommit hem från att ha varit och grattat bästa farbror Gunnar! så himla mysigt, snöade rätt mycket där, mer än vad det gjorde här hemma :) men imorrn är det 1 december och det betyder att det är första avsnittet av julkalendern! :D ett måste att se bara ;) ska även lussa imorrn med på dagen med tjejerna! julkänslorna börjar helt klart komma (y) skönt med helg nu a!






onsdag kväll!

kom hem från min fina för ett tag sen! haft en underbar dag och kväll. helt sjukt vad tiden går fort, fullt upp nu framöver! redan torsdag imorrn, å efter skolan ska jag träffa saknade Ylva och sen träna! Mys bilder från ikväll!
sjukt nöjd med håret nu! färgade dock inte från hårbotten eftersom mitt hår e så ljust, men blev massa slingor som skiftar iaf (y)




14.45


Slutat nu, så ska öva på mina sångläxor i ett pianon rum ett tag sen fixa klart julsången på musikproduktionen :) sen vid kl4 kilar ja ner till stan! och efter det går jag te bästa


:)

härliga onsdag imorrn då :) rätt slappt, slutar halv3 men stannar kvar på skolan och gör bort lite läxor! sen kvart över 4 smäller det, längtar som fän! sen går jag till Maria och då ska vi ha lite jul mys, baka pepparkakor och dricka glögg å sjunga julsånger! ;) toppen!
gamm bild men snygg marre!

Tisdag 27 november

Den här dagen började med att åka till Maria där vi käkade frukost eftersom vi hade sovmorgon(y) myys!
sen hade vi två lektioner innan vi fick sluta ;) gick på stan med Sofia innan vi gick och övade inför lucia, grymt kul! spårade lite men kommer bli super ;D kom hem halv6, har gjort bort lite plugg så nu blire att träna sen se på modo matchen :)
 
baara för jag känner mig fett med glad nu!
dåliga nyheter till bra nyheter bekräftas snabbt i hjärnan till ett  "happy face".
 
 
 

så här känner jag mig just nu




Måndag!

Ny vecka igen, inte långt kvar till jul heller! helt gaaalet.
Dagen har varit lång idag, men ändå kul, asså går nog inte att ha nå grymare klasskompisar! hahah
Håller på fixa till våran julkonsert vi ska ha om nå veckor nu, vi kör stenhårt på konserter nu, men så himla roligt äre ;) Julkänsla osv! (y)
 
Skönt med halv dag imorrn iaf, men då blire att öva inför lucia med brudarna!
sedan händer nått spännande..men ja är inte riktigt säker på hur de blir men förhoppningsvis sker det :)
Efter det träffar jag kanske min finaste salina om hon hunnit hem från Sundsvall!
 
Lördag då smäll dää, 9a ♥ saknad
 

Nov. 24, 2012

Idag är det lördag och det känns grymt skönt med helg! det är mycket som händer nu fram över så :) Igår efter skolan åkte vi till Sara för att gratta den sötnosen! grymt kul och mysigt var det :) vaknade halv10 idag, sen åkte ja och tränade och sen har jag varit på lite affärer med bästa mor och far! ;) väntar på hämtning nu iaf! 3 bilder från saras mys kalas!





Tisdag

Åkte och pluggade med finaste Salina på UH efter att jag hade ätit middag, sedan gick vi och tränade :) är så jeekla trött nu...måste verkligen sova på tal om min onda huvudvärk, migrän tro jag, aldrig haft det men verka vara det på hur vissa beskriver det..:/ blöö
 
Helgen har varit bäst! 
u n d e r b a r    är ordet!
 
Skulle inte tacka nej till sommar, en riktig sommar! värme, sol, bad, vara bruuun! 
åh..

Torsdag

Har inte alls mått nå bra idag, så skippade skolan, har bara legat och vilat, men ska snart få främmande :) av Farbro Erik farbror Gunnar, faster Petra och lill-kussen Hanna & brorsan å Therese! Mår lite bättre nu iaf, men inte riktigt hundra, hoppas ba ja e pigg till imorrn! :)
 
Här kommer en 1/10000 del av alla bilder som knäppts under våran turné och från Rockkonserten igår :)
 
Tummen upp för en obeskrivligt rolig turné och Rockkonsert med gryma klasskompisar :D
 
Es2a

Rockkonsert!

jädrar vilken grym kväll det har varit! helt galet va kul :D roligaste på länge! varit på turné med klassen sen i måndags, så idag va vi på Höglandskolan min gamla kära skola, det va så himla kul, träffade lärarna jag hade då ja gick där :) Men kvällen har varit oslagbar, bästa klassen verkligen! kommer upp bilder senare ;)






20:13

Turné med klassen imorrn börjar, kommer bli galet kul! ingen vanlig vecka har vi iaf, turné tills onsdag, sen torsdag och fredag har vi "feel good" :) Har iaf varit och käkat go matn hos mormor och morfar idag!
har sjungit ett bra tag nu och övat på låtarna tills imorrn! (y) 
Nu blire Solsida :)
 
I try harder more than ever before

söndag

Haft det grymt med mina två underbaringar! dom sov över hos mig i natt, riktigt mysigt! dom är helt oslagbara, så roliga och härliga brudar :D blir så glad av dom!



23.19

haft en kanon dag verkligen! Susanne åkte hem vid10, ska snart sov för att orka kliva upp imorrn! kommer verkligen somna med ett leende på läpparna...! läste precis en sak på min e-mail, åh helt galet! är ganska uppe i varv nu. grymt kul iaf! ska lägga mig i sängen och ringa min favvo karro!


helg :D

Repade efter skolan med min grupp, gick fintfint! sitter och kikar på Susanne som är och klipper sig nu :) kommer bli super! sedan åker vi hem till mig och käkar och efter det så ska vi färga håret osv! får se va ja hitt på ;) skönt med helg iaf!
Glad va jag då, glad är jag nu!

härliga onsdag

Riktigt kung dag idag! fast nu är strejken över så de blir skola imorrn igen ;) redan torsdag imorrn, och snart helg! blir att va med dom bästa underbaringarna idå =) Nu ska jag ta och sova så det inte blir sent som igår, när vissa personer lyckas hålla en vaken, men ett gott skratt förlänger livet ;D snart ringer finaste karro mig så ska snacka med henne kväll igen! saknade tjejen i världen :)


onsdag

klev upp kl9, sprang runt sjön och åkte in till stan till bästa Maria! men nu sitter ja och lyssnar på massa som repa, ska repa om en timme med min grupp! :D taggad för Rockkonsert vi har nästa onsdag! hoppas ni kommer ;) saknar lillan min!

22.10

Skönt att inte ha en riktg skoldag imorrn, fast ska ändå till skolan och repa men de e ba kul som tur e ;) ska försöka kliva upp i tid imorrn iaf, ska till sjuklingen Maria och hälsa på henne en sväng, sakna henne såå! sedan repa och efter det va med salleee :) ska kika på andra avenyn nu, kungligt bra kan man ju säga!
Truetrue

tisdag

Dagen ha varit kanon, hade genrep inför turneringen på grundskolorna som vi ha nästa vecka och även konsert har vi! gick fint det iaf, förutom att vi måste träna på alla låtar varje dag nu, även imorrn då vi ska strejka och inte va på skolan!! man undrar ju vilka som kommer va på skolan ;) skön dag har det iaf varit, kom precis hem från 1Life så nu måste jag öva på låtar! sen får jag främmande av en fin vän!


I



Långt där inom mig finns svaret men det kan vara svårt att nå. Behöver gå djupt för att veta, men jag vet vad jag leta. Det svåraste att förstå är hur det egentligen skulle gå. Tro att det skulle gå om vi fattade de lika så.

underbara lov!

inte många dagar kvar av det härliga lovet! men det har iaf varit grymt bra hittills, har hunnit gjort lite saker och träffat folk och även bara slappat :) träffat bästa storebror Johan idag, dom åkte för nån timme sen bara! har varit på sjukhuset idag a, nu blire att jobba extra hårt en aning, räkna ut hur många kalorier jag äter varje måltid och hur mycket insulin jag ska ta till det ;) låter lite små drygt men kommer va rätt kul och lärorikt också :) upp två gånger i natt(y) för att ta blodsockret, men sånt e livet ;)

Imorrn åker ja in och tränar halv10, sedan sminkkurs på make up store och efter det träffa saknade Linn! :)

RSS 2.0