28 oktober

så otroligt skönt med det efterlängtade höstlovet! mysigt med lite snö nu också, bara det håller sig kvar ;) ska se på andra avenyn nu ett tag, sedan sova, ska upp rätt tidigt imorrn så!


onsdag!

veckorna går så sjukt fort, två dagar till sen lov :D så himla härligt!! dagen har gått fort den med, tränade med salina efter skolan sen har jag pluggat massa glosor, 80st som vi har prov på imorrn... (y) drygt menmen ;) ser på bonde söker fru nu, sedan blire att sova :) sovmorgon imorrn för en gångs skull typ, skönt iaf ;)
<3 från i fredags!

tisdag!

skolan har varit bröö, kollat på gospel som va grymt bra! sen hade ja utvecklingsamtal kl4 som gick fintfint ;) träffade den mest saknade människan innan utvecklingsamtalet! efter det så gick jag på stan med kära mor min, fick med mig lite hem bara för att mamma va så snäll =) gick till Susanne efter middan så jag har varit där nu ikväll, riktigt trevligt :) nu ska jag sova!
sånt här blir man så glad över!
min lilla söta Thea, min ängel, min underbaring! och min "syster"(L)

måndag

bra start på veckan! dagen har varit en aning flum ;) gick runt på stan med bästa salina efter vi slutat! kom hem och käka, sov en stund sen åkte jag å tränade, grymt härligt! nu sitter jag å plugga...typ som vanligt! ;)
--------------------------------------------- en sak är säker, ska inte hamna där igen! det är bevisat nu. glad för att det är bekräftat!! "det" som skapar problem

söndag!

haft en grymt bra helg! Söndag idag och jag får se va som händer, träna nu, sen plugga lite och bara tare lugnt tro ja :) vaknade av att att kära storebror Johan ringde mig, han den busen va tydligen här i övik igen och skulle kanske komma förbi :D hoppas de så jag får träffa han! fredagen var grym, dock bara halva klassen på bild :)

fredaaaa

Vi är då taggad till ikväll :D afro, ojaa! fina tjejer... ;) åker till William runt kl9, kommer bli en super bra kväll/natt! de ända som suger är att min mobil ha pajat...den funkar men den har sprickor över hela skärmen :( hur lyckades jag...halkade på trappen de e vad jag lyckades med så den föll ur mina händer...(y) yeeah

torsdag!

Redan fredag imorrn! så himla skönt :) veckan har varit riktigt bra! Efter skolan imorgon så blir det stan en sväng med salina sen hänger hon med mig hem! och sedan blire 80-tals partajjja med folket i klassen :D


onsdag

Ligger i sängen och små pratar med min fina vän Salina! hon sover somsagt över här :D sovmorgon imorrn så (y) haft en kung kväll med mina underbaringar! färgat salles hår och haft det allmänt trevligt =))



måndag

Ny vecka, nya möjligheter! Skolan va rätt seg idag, hade religions prov som gick otroligt nog bra för mig, kändes som det iaf så får hoppas på det :) efter skolan så övade jag å Julia ett tag på våra stämmor, sedan följde jag med till Husum så bästa mattias kom och hämtade mig och salle så vi fick åka med han :) kom hem för en timme sen och ska ta å sova nu! :D.
ägde ut alla i Uno...eller hur vare!

lördag!

åkte och träna imorse med Kajsa, kom hem och pluggade en massa sen och nu kom jag precis hem efter att ha varit ute och ätit :) åker snart iväg igen, väntar bara på skjuts :) lär bli en kanon kväll lika som igår! :D
hatar såna här horoskop, men läste idag bara för kul ;)

11 oktober

Tiden står verkligen inte stilla, dagarna, veckorna å tiden rinner bara iväg, man hinner knappt med. Kommer nästa inte ihåg vad som hänt alla dagar. Att allt kan förändras så fort hade jag nästan igen aning om, men de spelar ingen roll nu, jag är glad! glad av att ha så otroligt fina och underbar vänner som är dem bästa jag känner och även dem knäppaste! Fredag imorgon, känns grymt skönt, har bara roliga lektioner imorrn ;) Efter skolan så åker vi och firar morfar, blir toppen! sedan senare mot kvällen blire att vara med lite trevligt folk! :))







torsdag!

haft en riktigt bra dag! Sånglektion min gick så himla bra, ibland så går det bara över förväntan och de e grymt roligt! :D gick runt på stan med salina och snacka en sväng efter skolan sedan mötte jag upp mamma och hjälpte henne att bära smörgåstårter till bilen, tills imorrn då vi ska fira morfar som fyller hela 85 år! helt sjukt vad tiden går fort... :)
mys med min kisse!

Oct. 10, 2012

kom precis hem, pluggade med massa tjejer i klassen efter skolan :) sitter å käkar middag nu och snart kommer bästaste Maria hit och vi ska plugga jeevel! duktiga flickor är vi.


tisdag

haft en super bra dag! skolan va riktigt kul, ibland blir man så glad av att gå musikestet, musiken gör en på så grymt humör och det gör ju inte det sämre med en grym klass heller! tränade efter skolan sedan ha jag bara pluggat...och planerat lite grejer! :D ska se det sista av Modo matchen nu, sedan plugga ännu mer.... ;) best friends<3

UH

nu kommer Johan å hämta mig sedan åker vi på Uh ett gäng idag me ;) mysigt dee!


Oct. 08, 2012

dagen började med att vi hade coopertest, gick helt ok :) sista timmen va vi på muséet och tittade på nå konstverk osv..va dock lite små tråk ;) sen gick jag å salle och tog en kaffe å pluggade på Lundbergs, sen kom Mattias och hahahaha, när salina gick bort en sväng la vi i massa ägg i kaffet från Salinas macka och såklart drack hon det och höll på dö..vi skrattade säkert inte alls :D. haha, fin bild på Albin & Albin i klassen som var tvillingarna idag ;) knäppisar..
Hade en grym dag igår a, va och kikade på Maria som hade konsert sen blev det bio på kvällen med Maria, Petra, Mattias och Johan :) såg Ted, så sjukt jäkla bra film! skrattar fortfarande då man tänk tillbaka på den... ;) hade grymt roligt! fast inte lika roligt när jag råka skrika till då jag blev lite skrämd...och alla ba blängde på en(a) ehee. Satt på Uh ett tag efter, sedan skjutsade Johan hem mig =)

18:45

ny svart klänning + en skjorta, grymt nööjjjd :::)) 
tror jag åker till sara snart iaf!! 
 

Oct. 06, 2012

sitter på tåget påväg hem från Umeå nu! grym dag med bästa tjejerna! :D åker hem och käkar smörgås tårta och sedan åker ja till Sara där vi hittar på nått skojj ;) köpte en svart klänning och en orange skjorta, riktigt nöjd! (y)






Finns ingen mening utan att man kämpar

Det finns ingen mening utan att man kämpar. Kämpar man är man stark och jag är stark. 
"Kämpar man så finns det en mening"

fredags mys!


Mysig kväll med härliga släkten! söt kusin och brorsans tjejs barn, så otroligt gulliga! Taggad för Umeå med mina underbara brudar imorrn, åker med tåget efter kl9, kommer bli grymt :D kanske träffa kusin som jag inte träffat på länge :) kommer iaf bli en kanon dag!

fredag

skolan idag har varit bröö (y) åkte och tränade efter, grymt skönt! kom precis hem och snart kommer lite fölk hit för vi ska gratta pappa, lilla kusin e här iaf ;) så ska fortsätta leka med ! älskade storebror från Västerås kommer hit snart också med Jeanette och hennes lilla Ofelia :) kommer ba damp krama han lite! :D
sötan min!

3 oktober

Kung dag ändå! hade Chris på förmiddan, lite små drygt men det var riktigt kul ändå, fast dog ba lite när man fick sitta i en bil som snurrade runt ;o sjjuuuuukt läskigt vare!! Sen hade vi 2 slappa lektioner innan vi var på Petters föreläsning som var kanon bra! Fick även träffa han igen kl16, så då fick man ställa vilka frågor som helst, hans svar var verkligen intressanta och lärorika! :) Nu ska jag plugga och dricka kaffe!
Far & dotter♥
Grattis till bästa pappsen som fyller år idag ! :D fast blir att fira han mer på fredag ist!

tisdag

kom ba hem för ett tag sen, efter skolan så gick jag, salina, maria och johan och fikade en sväng :) sen gick jag å tränade! har precis käkat och ska snart gå till kusin min =) blir mys med film och massa prat! så längesen man va med den söta filuren ;) 
Längtar en aning till imorrn a, först chris på förmiddan som ja kanske inte längtar till så mke men sedan på eftermiddan så ska vi träffa Petter, rapparen :D sååå jävla grym är han, en av mina favvo artister i 8:an, diggade hans låter så himla mycket då! även nu också såklart, texterna är ju så otroligt braa(y)

Lill kussen

mysig kväll med lill kusin min! så himla söt :) varit barnvakt i några timmar iaf!


måndag!

orienteringen idag spårade iaf en aning, salle & Maria mina underbaringar gjorde min dag! :D<3 hade även redovisning på musikkommunikation lektionen, hahaha gruppen jag var i gjorde en film där vi i fredags stod på resecentrum och delade ut påsar med massa gott i och sjöng fredagsmys låten ;D inte lika pinsamt som man trodde och de va så grymt kul! filmade allt så de va sjukt kul att se sen ;) här e nå bilder innan vi gick till resecentrum :)




RSS 2.0