29 januarii

Friluftsdagen idag var helt okej, gick ju till hallonbacken från djursjukhuset och sedan gick ja å ludde hem efter 45 min ksk, hahah kändes ju värt...nämen det var mys ändå, hann ju fika lite :) sen hem och duscha och myste ba framför teven :) nu har jag rensat min garderob, känns skönt!

ska ringa bror min i västerås nu, min andra bror åker dit i helgen, den jäveln! jag och maja som skulle det, men det blir nog på påsklovet istället :)  snart lov, så grymt skönt!

faith hope and love


28 januari

skolan idag har vare brööö, gick på subway och åt med Salina sedan en sväng på stan, riktigt trevligt med mke snack :) hade ju 2 timmars rast! sen hade vi kör, grym kuul! :D

efter vi slutat gick ja runt på stan med Stina en sväng innan ja gick ja te tandläkaren kl4, usch hata verkligen att gå till tandläkaren...men gick ba fint iaf (y) förutom att jag inte kommer få tandställnig som jag vill ;o vill ju få ihop mina gluggar mer, men näee dom säger ba att jag inte behöver det å blablabla...att ja är uniik med gluggen men neej, usch va jag hatare!! menmen...får väl hooppas på att dom växer ihop av sig själv eller nått :)

min lilla filur kommer hit om ett tag, så då blire nog att baka chocklad muffins då han kommer tills imorrn ;)
har ju friluftsdag imorrn så då blire till hallonbacken :) blir nog mysigt de, med grillning å så ;)


27 februari

slutade kl1 idag, eftersom lärarna skulle på nån studie sak ;)
så gick tilll friskis med Freja efter vi hade slutat
mamma har en kömpis till henne här nu så har suttit och snackat med dom ett bra tag, vette tusan vad jag ska göra nu, sätter mig nog framför teven och väntar tills käket är klart :)

___________________________________________________________________________________________
Jag älskar dig så grymt jävla mycket!
Du är det bästa som finns, du betyder verkligen allt!
11 bästa månaderna in my life<3!

Ingen eve utan ludde♥ du gör mig hel
du är obesklivligt underbar


19:20


Maja åkte för ett tag sen så har lirat lite gitarr och nu har ja precis dragit på mig min one piece som jag fått av bästa! ska lägga mig framför teven nu och vänta in Så ska det låta :) sedan äre Wallander, ett måste att se!! (y)


26 februari

Bild sen förra vintern från stugan♥

Denna dag har varit supeeeer!
åkte till Torsbacken med pappa imorse till min faster och farbro, kl halv9, han skulle hålla på med bilen där och jag ville träffa mina tremänningar som var där hos sin mormor å morfar som bor nära farbror min ;) har alltid åkt skoter med dom när vi ar mindre, såå jaaa, idag blev det skoter åk och massa grillning :D skulle åka hem halv2, men blev ändrade planer så jag åkte hem halv4 ist, min andra farbror skjutade hem mig eftersom pappa stannade kvar, så han skjutsade mig på friskis direkt där ja och maja tränade :) nu har vi precis kommit hem och hunnit äta, nu ska vi bara planera lite saker sedan åker majaa hem och då blire lite plugg på gitarren ;)

chiing!

23 januari

asså snacka om att veckorna går fort, det var ju nyss måndag..helt sjukt vad tiden går fort nu för tiden ;D redan fredag imorgon, bara 1 vecka kvar då sen sportlov!!!
åhh brorsan och pappa åkte iväg för ett tag sen...dom hade tydligen en överraskning åt mig?? vad kan det varaaaa :O:O:O:O:O sjukt nyfikeeeen
´farbror, faster och lilla Hanna är här nu iaf :) mysigt
!

ba för att hon e för söt!


22 januari

 luddeee min knas♥

Igår vare ju fettisdag och då kom min sötnos hít efter skolan! vi tjocka ju oss såklart med semla ;)
dagen idag ha vare bra tyck ja, skolan först sen när vi slutat så kom ja hem och snabb åt, sedan åkte jag till maja och vi gick sedan ner till friskis och tränade, skönt! min hosta dödade mig inte lika mke nu som tur va.

har precis kommit hem och ska träna på mina 4 låtar som jag ha i sångläxa & även dom 3 gitarr låtarna...det är iaf roliga läxor! ;)


mommo & moffa

Åker till mormor och morfar om ett tag, väntar bara på brorsan som kommer hem från jobbet snart!
sitter med en kopp tee nu och pappsen å jag satt nyss och kikade på lite bilar på datorn, hehe håller på kolla runt på lite bilar som jag skulle kunna tänka mig ha sen ;) är ju somsagt nästan bara ett år kvar tills jag får ta körkortet :D känns sjukt men kul som fasen!



20 januari

blev hemma idag från skolan, känns att det verkligen behövdes efter att varit förkyld och hostat i 4 veckor!
så blev en riktig vilar dag idag, och får hoppas att det ger sig snart :)
har sovit och ba sett på teve, så känner mig utvilad nu (y)
när resten av familjen kommit hem så åker vi till mormor och morfar och käkar och sen får jag se om jag stannar hos saknade Maja efter det!

ska ta å duscha å så nu :)

älskling<3<3<33<3

på sjukhuset igår, snodde dock bilden av hans mor (a)
sötunge ;*

.

den här helgen blev verkligen inte som jag tänkt mig..orkar typ inte skriva nått
men det ha varit en allmänt jobbig helg, förutom att jag fått vare med min underbara kille!
fast nu på matchen så fick han en smäll så han fick åka in på sjukhushet -.- buhuhu ;( så ska åka dit och hälsa på han om ett tag!!♥

Helg!


hade 2 lektioner idag, så slutade kl11 sen tog ja bussen hem halv1, kort dag..skönt dee :)
sen när jag kom hem gick jag ut diirekt och gick runt sjön eftersom de va så grymt härligt väder :D när jag kom hem igen´så var lilla kusin Hanna här och faster så dom e här nu :) dom har ingen ström hemma så dom fick komma hit, sen kommer farbror min hit också när han slutat jobbet så då åker vi och äter nånstans (y)

skönt med helg igen, blir ju att kika på hockey i helgen på pojkeen min som spela :)


16 januari

slutade typ halv1 idag eftersom lärarna skulle till umeå, så gick ner på stan med Maria och vi gick å satte oss på UH och käkade glass å snacka :) sen tog ja bussen hem vid halv3
kom hem och pluggade glosor och åt midda sedan åkte ja å tränade med maja!

kom hem för en stund sen och jag har snackat med bror min ett tag, eftersom han ska flytta till en lägenhet, vet inte när det blir men han vill det så fort som möjligt..hmm jag undrar hur tomt det kommer bli då!? jäkligt tomt :/ så jag ska nog flytta ner til källaren till hans rum då ;) fast gillar ju mitt rum så mycket som jag har nu, så får se hure bli :))

ska ta och plugga på dom 40 glosorna vi har tills imorrn och dricka kaffee (y)


15 januari

i  l o v e  y o u

Alla ♥-dag igår tillbringades med min pöjk!
skolan var iaf bra igår, och sen åkte ja och tränade efter skolan och när jag kom hem satt jag och skrev på novellen som skulle vara klar tills idag, och otroligt nog hann jag klart med den :) sen hämtade vi ludde efter hans träning och när vi kom hem så bjöd mammsen på alla hjärtansdags fika ;) hade en super bra dag och kväll! (y)

idag hade både jag å ludde sovmorron till halv10 så pappa skjutsade oss strax innan :)
dagen gick sjukt fort även fast vi hade 3,5 timmes historia/svenska nu sista timmen.. ;)
nu ska ja vara snäll och hjälpa mor min med maten! ;)



skoaan

sitter på skolan och väntar på älskling!
han slutar snart som tur e, sen åker vi hem till mig :D
hade sång lektion sista lektionen till kl2, min röst har varit cp i några veckor nu eftersom jag hostar så mycket...och dom tror ksk att jag fått astma av kylan ute ;s usch..hoppas verkligen inte de!!!!
aja byeee :)

SUN!


Grymt fin vinterdag de varit idag alltså!!
efter att Karoline hade åkt så gick jag runt sjön eftersom det var så fint väder, sen mötte jag upp Rebecca för att snacka lite så då gick vi ner till sjön och gick där på isen en sväng, riktigt härligt (y)
sen när jag kom hem så satte jag mig och började rensa mina kläder men kom inte så långt den här gången heller, så jag började med lite plugg ist ;) sen blev det middag och efter det blev det träning och sedan har jag ba pluggat och sett på teve :)
nu ska jag försöka sova, sen imorrn efter skolan så följer Ludde med mig hem!♥


Fina mästerverket från sjön! tihii
L<3

12 januari

Har haft fullt upp, så har inte hunnit sätta mig framför datorn nått, men bästa Karoline kom hit i fredags kl2, men hon ska snart åka hem till Härnösand, blööö kommer sakna na :( men igår gick vi på stan hela dagen, så det blev en hel del shopping för oss :) har haft en super helg med min fina vän karroo :)

sen när hon åkt blire att skriva klart novellen och plugga en massa ...

4,5 år sen!♥ söta ändå...

7 januari

kom hem för en halv timme sen, efter vi slutat så gick jag och bästa sus på Uh och satte oss där och snacka osv..riktigt trevligt! :D tack för den prat studen gumman, as länge sen sist :)
väntar på att pappsen ska bli klar med pannkakorna, så snart blire go käk ;)
sedan kommer min pöjk hit!!


vadååå gammbild♥


6 januari

skolan idag har varit bara bra, åkte hem med bussen 20 över 1, hade ingen sånglektion så då åkte ja hem tidigare, fast sög att det inte blev nån sånglektion :/
kom hem och städade och gjorde lite läxa, precis tränat och duschat och nu måste jag kila ner och se på familjen annorlunda ;D as braaaa!!

imrrn blire först skola sen träffa saknade vännen susanne på stan och ta en fika :)
sedan hem och då kommer ludde gubben hit efter hans träning!



5 februari

vaknade halv10 idag, skönt vare! somnade rätt tidigt igår, hade ont i huvve hela kvällen så jag slocknade nog strax efter 10 :) det behöves verkligen 12 timmars sömn nästan!
sen idag har jag vare med stina, vi drog in till stan och ja köpte en present sen så gick vi till friskis och tränade :)
kom hem halv5, åt go maten och sen nu sitter jag i sängen med en mugg tee ;)
ska gå ner och bju brorsäään oscar och hans kömpisar på bullar som ja bakade igår, lovade ju dom så ;)
sedan blire lite plugg


Önskar att du bodde här...varför så långt borta :( du finns alltid för mig ändå och det är guldvärd, men vill att du ska bo häääär!! finns inte ord att förklara på hur mycket jag saknar dig, men kommer om en månad iaf!
du och ditt himla speciella snack, går ju inte att motstå att inte skratta åt...hahah ;)♥

I don't know anymore

4 februari

Dagen blev inte som planerat men det var nog lika bra, för ja har varit små hängig så det var skönt att ba tare lugnt! har bakat bullar för nån timme sen, så ska ta en bulle och kaffe nu, gööött ;)
sedan kike på modo matchen när den börjaa

hata denna kyla nu, -26 nu och 30 vare imorse ;o läskigt kallt juu..




vadååå sakna sommaren..! 2010

3 februari

skolan idag blev kort, hade ingen lärare sista lektionen så slutade 20 över 11 :) riktigt skönt!
sen kilade jag ner till stan och gick en sväng med mamma å mormor, sedan tog vi en fika, blev en as go frukt smoothie för mig ;) kom hem starx innan kl3, och jag har rensat lite kläder, men orkade inge mer, får fortsätta en annan dag.
ska hjälpa mor med maten nu för att jag e snäääääll ;;) sedan kommer pappas bror hit med familjen

blev detta köp idag, ett blommigt linne :) likee

21:07


Ligger i sängen och huvve ba bankar och tankarna ba snurrar, ont i huvve jappjapp...
ser på biggest loser  ;)
mamma kommer snart upp på mitt rum å ser det med mig, och jag ska även försöka sova ;)

imorrn äre fredag igen, skööönt ;))
efter jag slutat klockan 20 över 1 så går jag på stan med bästa mammi å mormor och fikar (y) myspys!
sen mot kvällen kommer lite folk

på lördag blir det en hel dag/kväll/natt med stina och ksk becca :)
kommer bli en härlig helg känn ja :)


.


why
should I have to
feel this way?
you have never understand how I really feel
can you not leave that person..
that you said for about 300 days ago seems you not mean, because you do exactly what you told me not to do....! I not want to feel like this more, if you don't accept how I feel now so are that you as lose on it.
I don' t care what you think, me or ....?
____________________________________________________________________________________________
can not change how I feel.


2 februari

den här dagen har varit sisådär, sista lektonen på 3 timmar e inte direkt så lockande-.-
men kilade ner på friskis med stina efter vi slutat, h-veteee va kallt det var/är ute ;o
sen hämtade hennes brorsa oss och skjutsade hem mig, så har precis ätit och ska hoppa i i duschäään nu :)
och sen blire pluggggg..

pösss

1 Februari

kom hem för ett tag sen, dagen idag har gått sjukt snabbt, och det är redan snart slut på onsdan, veckorna går ju förjäkla snabbt alltså ;) hade siming sista timmen nu, men fick dock inte vara med för min hosta är hemsk, så jag och salina var på nola gymmet ist och jobbade hårt..faktiskt(y) salina hade ju glömt sina badtrosor, så hon kunde inte va med heller ;)

väntar på middan nu, sen ska jag skriva klart eng-bokrecesionen
och sen åker jag ksk till svedjeholmen och ser på match, men får se hure blir om ja is :)
ludwig kommer iaf´hit efter han spelat matchen =))

suddiga bilder, menmen vi käpade på bra salina :)

RSS 2.0