31 januari

hih

nyss käkat middag med bror min, ja och stina gick te friskis och tränade efter skolan så brorsan hämtade oss för en ett tag sen :) ska gå och duscha nu lite snabbt, sen åker jag till maja och ser på modo matchen =D


30 januari

Åkte till min kära pojke i lördags kväll ändå, fick åka med hans snälla mor när hon slutat jobbet efter halv10 (y)
så i igår var vi hos hans farmor å farfar och åt lunch, spelade kort & jag å ludde gjorde en as go kladdkaka där ;) sen kom vi hem till ludde kl4 och då pluggade vi :) sen käkade vi thaibox och såg sedan på film, och såklart lyckades ja somna...och även missa Wallander, jag som ville se ddee ;^^

åkte med skolbussen från han imorse och sen när vi kom te skolan fick pappsen hämta mig där, för jag mådde bläää...så åkte hem och bytte min kanyl, som inte funkade så det var därför jag mådde skit...men sen åkte ja till skolan halv10 då vi började :)
hahah, nödvändigt med 1 lektion idag, hade lektion i en timme sen slutade vi.. ;)



28 januari


vaknade halv 9 idag, klev upp 9 och tränade och sen gick ja te rebecca och kom precis hem från henne, varit ute och knäppt kort på såpbubblor, hahah blev faktiskt bra! ;)
pappa ska på modo matchen nu och äta med nå kompisar så det blir bara jag å mamma som äter hemma, vi ska göra lax och potatisgratäng, as göött!
ville somsagt till min ludwig ikv när han kommit hem, men pappa ska dricka ikv och mamma vill inte köra, så det sket sig :( får åka till han imorrn ist! om jag inte kan få hit han på nått sätt...hm..







27 januari

slutade efter 1 och då väntade jag bara på att mamma skulle sluta jobbet kl3, så gick ner på stan med mammma och gick runt å kika lite, fick med mig 2 tröjor och nå smycken hem :)
sen gick vi till kvantum och handlade, sen kom vi hem och då kom farbro å faster hit å åt
ikväll har jag bara tagit det lugnt, sett på the voice :) ska försöka sova nu snart

imorgon ska jag vara med rebecca och sedan åker jag till älskling nån gång mot kvällen när han kommit hem från matchen i östersund :)

Nu har det gått 10 månader! och dom har varit de bästa i mitt♥
Jag älskar dej Ludwig!


;)


Ligger i sängen och ser på bigger loser :)
ska sussa efter det, galet skönt med fredag imorrn ;D
3 lektioner sen sluta 20 över 1 (y) känns bra dee

26 januari

skolan idag var dryg..3 timmar historia sista lektionen är inte så vidare skojj :) men gick och tränade med stina efter skolan, pappasen kom å hämtade oss halv6, åt direkt när ja kom hem och nu sitter jag och försöker göra läxor, går ju som det går med det^^
har grymt mke läxor å skit nu, menmen de e ba att tvinga sig själv å göraree ;)

är så sjukt trött..... så ska gå ner å ta en kopp kaffe nu så blir jag kanske lite pigg (;



25 januari

dagen idag har varee braaa (y) på historian/svenskan som vi hade efter lunch så skulle våran lärare bort, så jag å stina gick hem till henne och gjorde det vi skulle göra där :) sen gick vi till skyttis för att vi hade skridskor, gick ju ba fint dää ;) kallt var det ju iaf
gick hem till stina när vi slutat och väntade på brorsan som skulle hämta mig efter hans jobb, så kom hem efter halv5 och har ätit och duschat nu :)

nu väntar jag bara på min kära bror som är otroligt seg...men han är ändå bra för han ska skjutsa mig till Ludwig nu alldeles strax :)


lilla jaa. 8 år. sakna ju mitt hår där...lite.

:)

ligger i sängeen nu, jäkligt skönt :) sovmorgon imorrn, skönt dee mee, men haar skridskor sista timmen till typ halv4, bläääee! sen äre ba att gå hem eftersom pappa måste fixa bilen, men vill till min pöjk...ja sakna honom nu ja :/


bästa<3

24 januari

Halllåååå
 skoldagen har varit ovanligt seeg, haft ont i huvve typ hela dagen men nu äre bättre ;)
ska pluggapluggaaaa nuu, musik prov på torsdag känns juuu inte direkt bra, så därför måste det pluggas^^ gick iaf bra på sång provet som vi alla sångre hade, så det är skönt, för de va inte så många som klarade det så det var en stor fördel om man klarade det (y) yeaaah

hörs sen ;)


Saknar dig min vän!♥


23 januari

finfin bild♥

sitter i sängen med min älskling!
vi ska snart baka kladdkakaa, mummaaaa

byee

22:07

ser på Wallander, fan va spännande det är, måste se klart på det iaf ;)
fast det är paus nu men det börjar snart igen
sovmorgon imorrn, och 2 lektioner sen slutar vi 8D sedan följer bästa med mig hem!♥


Sweeet♥


vådå söt kusin?!
har precis ätit middag och kom hem för ett tag sen, var och gratta pappas storebror sen gick vi till hans andra storebror och var där ett tag och jag myste med lilla kusin Hanna, sötare liten unge får man ju leta ;D
var ute och gick ett bra tag när vi var där och nu är ja ba mer och mer snuvig, inte braaaaa!! ska slappa gärnet ikv, ska nog lägga mig och sova en stund nu så kanske man sover bort förkylningen(Y)
ching

22 januari

åker och gratta bästa farbro Erik nu =)
ha en bra dag  ;)

21 januari


Snacka om att det är snö ute nu, mysigt äre men ändå lite små jobbigt ;)
känns som dagen varit ovanligt lång, kanske för att jag hunnit göra mke idag :)
jag å maja klev upp kl10, sen gick vi till friskis och tränade, sen åkte jag hem och gjorde bort lite läxor, sen hjälpte jag pappa att skotta lite och sedan gick ja runt sjön med bästa mor!

har precis ätit middag, mätt är man jöö ;)
ska ta och blåsa mitt blöta hår nu, sedan går jag till målet med viktor å mattias, inte för att ja ska äta men ja följ me ändå ;) sen blire å va med lite folk ikv! (y)

hörshej!

20 januari


sitter å myser med kissen min! så grymt skönt med fredaaag :D
skolan idag var bröööö, slutade kvart över1, och efter det träffade jag Sara-gumman så vi snackade ett bra tag, trevligggt dee =) sen gick jag ner på stan med Rebecka & Marre efter dom slutat
kom hem kvart i 4, och har precis käkat go mat!
börjar bli förkyld ...igen. hatareee! lill ludde som smittat mig tro ja, menmen bryr mig icke!

nu kom bäste bror hem som ja inte träffat på 2 veckor så ska gå ner å hälsa på haaan! ;)

19 januari

dagen har varit bra tyck jaa, lite smått dryg menmen :)
kom hem och somnade en stund och sen träna, och har hunnit med lite plugg a, ska sätta mig framför teven snart och sedan fortsätta plugga lite ;) imorrn äre ju iaf fredag, galet skönt!!! :D
ända som suger är att min Ludwig är och spelar matcher långt borta åt h-vete hela helgen...så kommer sakna sönder den skiten ;((


love ya♥

21:35

pluggat gärnet ikväll alltså...helt okej less nu.
gjort bort en hel del så de e skönt
1 prov på torsdag och 2 på fredag, känns ju toppen-.- ;)

gick ut och gick med farbrors hund för 1,5 tiimme sen, och gick bort till höglandskolan och tillbaka,  och sen ville inte lilla Molle gå mer för han fick så ont i benet:/ gammgubben som snart är 12 år!

Ligger i sängen nu och pluggar det sista och ska ta å sova nu snart :)
nattiiii


17 januariiii


Blev lunch på Subway med mina fina 2 flickor idag! + luddegubben å calleee
gött vare ju ;)
hahahha, inga kommentarer om skol dagen. knäppare klass får man ju leta efter..skrattade ju säkert inte nått, nejdåååå (a) dagen slutade iaf att över halva klassen stack, tur var att jag stannade :) skulle tydligen inte ha någon lärare så då åkte alla, men då hade vi det ändå så då vare ju ba tur att man stannade ;)
efter vi slutat så gick ja en sväng på stan med Rebecca, fick med mig ett par byxor och skor, onödigt med ett par skor, menmen vad gör man inte då man älskar skor (Y)

väntar ba på maten nu och på fin besök av pappas brorser och lill-kuss'n :)
sedan blire plugggggg


16 januari

slapp dag, hade första lektionen halv10 sen slutade vi kl1 ;) rätt skööönt!
åkte och tränade med maja efter skolan, kom hem halv 5 ungefär
har hinnit äta nu och ska gå ut och gå med mor min nu som hon tvingat mig till ;)

pusshej!!

saknarej kusse

14 Januari

åker in till stan nu óch går på stan en sväng med Rebecca :)
sen går vi upp till skyttis å ser på pojkarnas match och sedan åker ja hem till älskling!!
hörshej ;)

13 januari!

hejhej! hoppas alla haft en bra dag, det har iaf jag ;) slutade strax efter 1, kommer göra de varje fredag nu, känns ju inte heller något skönt ;) hade första lektionen 10.20 idag, så fick ba vänta å vänta tills den började eftersom jag åkte till skolan vanlig tid för jag sov hos min ludde så fick åka samtidigt än fast jag började mke senare ;) fast fick ha sånglektion under tiden som tur va!

kom precis in, har gått runt sjön med papiii, kallt vare..;s ska träna nu sedan ska jag bara tare lugnt ikv, vara hemma ba, typ göra bort lite plugg osv :) sen sova i tid, försöka iaf!

pööss!





11 januari

kom hem för nån timme sen, hahhaha skridskor är inte direkt min grej kan ja ju säga menmen jäkligt kul vare ändå, köttade lagomt på matchen vi hade på slutet tjejerna + daniel å rasmus mot killarna, gick as bra det! ;) förutom när jag och olov stötte vår huvven mot varan...hehhe (yy) sånt som kaan hända.

snart kommer min farbror & faster å även lilla kussen Hanna =) ska även åka och hämta luddeeepudde efter hans träning om ett tag!

så "snöggaa"

10 januari!

hihi, göölligt värre♥ hoppas det va ok att ja snodde bilderna från dig Stinis ;)


Första skoldagen efter lovet var bra tyck ja, gjorde inte så speciellt mkt så ;)
imorrn ha vi iaf lite sovmorgon så de e skönt, förutom att vi har skridskor sista timmen, blööö...kommeer ju säkert inte ramla med brorsans gamm skridskor som är slö som tusan, kommer ju gå svin bra dä, a fast neee =D som tur e så kommer ludde bubben till mig efter hans träning vid 6 typ, kung de!

ikväll har jag varit med maja och vi tränade sen åkte jag hem ooch nu vill ja ba sovaaaaa, tröttiis här jappjapp!!
gonaatttt


9 januari!

har precis dragit på mig massa varma kläder för att snart gå till skyttis med rebecka för att se på älsklingens match :) imorrn börjar ju skolan...fan va lovet gått fort ;o men lovet har varit sjukt bra iaf, så det känns bra (y)
aja ska kila ut i kylan nu, pöösss!



6 januariiii



-nu är min favvo kille påväg hit! happyy facee


gonattt!

Åker iaf in till stan imorrn och fikar med Freja som jag saknat sååå mycket!!
sjukt längesen jag va med den bruden så det är på tiden att vara med hon ;)
sen kommer världens bästa hit efter hans match♥






17:54


känner mig verkligen hur seg som helst efter att ha varit på sjukhuset i nå timmar och jeeklar va drygt det var, men värt vare ju :) lite svårt med en helt ny pump nu, men det får ja leva med och det lär ba bli bättre :) men ska ta och träna nu sen duscha i en varm dusch =D

nu måste jag springa ner och hälsa på min älskade storebror som kom hem från umeå efter att ha jobbat där i nå dagar ;) saknat han jööööö

5 januari

åker snart till sjukhuset för att få en ny pump ;)
skulle på stan med freja, men blir inte så eftersom jag måste till sjukhuset ist...
ajaa hörs !!

4 januari

Vaknade kl10 idag för att jag skulle åka till sjukhuset och få en ny pump men blev inte så, för att den inte hade kommit så det blir kanske imorrn ist :)
vill gå ut, men det snöar så grymt mke så känns inte så härligt, men ska nog se på en film nu :)
pusshej!


Tiger♥

23:15

Varit med rebecca ikväll, bakade chockladbollar, spelade lite gitarr och sjöng, och hon gjorde fransmanikyr på mig ;) ska snart lägga mig tro jag, elr ska jag gå ner och se på Vm med papiii, vet inte hur ja ska göra tror jag går ner te han en sväng :)


*atan vad jag saknar dig knasboll!
Du vet att jag älskar dig så sjukt♥


3 januari!


-Idag klev jag upp vid halv11, sen åt jag frukost och sedan fick jag lov att gå ut och skotta med mamma, drygt vare juu...sen tränade jag och nu har jag hållt på städa och rensat massa saker på mitt rum ;)

igår kväll åkte jag till maja och var där med några av hennes kompisar, riktigt trevligt de :)
ikväll blire att kanske träffa saknade Freja!

ska käka nu, pusshej!

Måndag!

År 2012 nu då! ;)
Nyår var hur bra som hellst (y) vid 12 slaget så åkte vi till Varvsberget och skålade och såg sjukt mycket med fyrverkerier! det var grymt förutom att man höll på frysa sönder efter att ha stått där ett tag, så jag och älskipälski åkte hem efter det :)

vaknade nån gång runt 12-1 igår och sen skulle jag och ludde gå och käka pizza kl4 och då blev allt knas, eftersom bankautomaten tog hans bank kort så då kunde vi inte gå och äta pizza så då gick vi till brandstationen där luddes pappa jobbar så då åkte vi hem till han och åt ist ;)
kom hem från min ludwig för nån timme sen, saknar den söta filuren redan!!

4 bilder från nyår ;)


- lillgubben å Anton ;) Nyårs kyssen elleeer nått...

-Älskling♥



RSS 2.0