söndag och sjukt bra väder

Vilka underbara dagar man har haft! Midsommar var helt klart grym med grymmaste människorna! Ligger ute och steker i solen och läser en tidning medans vi väntar på Johan och Jeanette å lilla saknade Ofelia ;) får se om vi går ner till stranden sen!
underbara tider!


I Love you

JAG SKULLE KUNNA SKRIKA UT ALLT VAD JAG KUNDE och skrika hur JÄVLA MYCKET JAG ÄLSKAR DENNA KILLE, DET FINNS INGA ORD!
Att en människa kan göra en så himla lycklig är det underbaraste som finns! Att sakna den man älskar så mycket så att det gör ont är sjukt men en obeskrivligt underbar känsla! Ludwig Niederbach är mitt allt, en grym människa på alla sätt och vis!

Torsdag!

jäkla skit väder det är nu alltså...!! åkte ner med mamma kl6 imorse då hon skulle på jobbet, hon skjutsade mig till pappas lägenhet där jag la mig och sov igen :) sen åkte jag in till stan med finaste Susanne till kl15, sedan vidare till mormor och morfar för att gratta Lill-mommaa som fyller 79 år idag! ;) Kom tillbaka till stugan för en stund sen och ska mysa framför tv:n nu och se på skärgårdsdoktorn, bästa gamla serien någonsin!! :D


måndag!

Livet är på topp! så otroligt skönt och en sån stor lättnad med sommarlov! Det behövs till hundra% nu! Det har iaf hänt sjukt mkt nu på slutet, aldrig känt mig så otillräcklig som jag känt mig den senaste tiden, att finnas där för alla är inte det lättaste har jag märkt! Men huvudsaken man försöker. Bor i stugan nu, det bästa! Har varit med min kärlek i helgen och åkte sedan till pappas lägenhet nu idag och träffade lill kusin min där, som blivit så stor och är så otroligt söt!!


RSS 2.0