underbara väder


En riktig sommar dag! nu mot finaste Julia för att gratta henne :)

lördag :D

Lever livet i stugan! såå underbart :D precis varit ute och sprungit, så jäkla härligt! :) ska duscha och sola nu! Åkte hit igår och då klippte jag lite gräs, lite duktig va jag då ;) skulle egentligen vara med Ylva och några men blev inte :) Idag blir en kanon dag med grymt väder!


torsdag!

livet är bra härligt! haft en kanon bra dag, hänt mycket idag som gjort mig extra glad :) var iaf på sjukhuset idag en sväng på diabetes koll, gick riktigt bra och fick massa beröm så det känns jätte bra :) att räkna kalorierna man äter varje dag har gjort stor betydelse! jobbigt men värt i slutändan ;D imorrn drar vi te stugan, blir att träffa saknade Ylva senare på kvällen + träffa lite annat folk :)
veta eller inte veta, det är frågan. Inte lätt alla gånger, vad är egentligen det bästa, även fast det känns som det bästa, är det inte det bästa-för mig!

onsdag

Det har hänt mycket sen jag skrev här sist! både bra och mindre bra saker :) har iaf fyllt 18 år och det känns underbart! hade en så bäst födelsedag som slutade med krogen, där massa fina människor sjöng och grattade mig! :D Nu är det snart sommarlov, helt galet! och snart flyttar vi, känns ju rent ut sagt förj*vligt! :( vill inte!! menmen det är nått i livet man får acceptera, men som var svårare än jag trodde. Tur det är sommar snart och flyttar snart ut till stugan a och träffa trevliga människor! :)


stå på dig.


måndag!

Åh Vilken underbar dag! sitter ute och solar nu, så varmt! :D väntar på Rebecca och ska snart gå på en promenad :) Dagen har varit bra, började med att träna med salina imorse och sen har vg gjort bort prov och övat inför körslaget som vi ska ha ;)
detta väder gör en på ännu bättre humör!

fredag!

ute och glider runt med mina brudar och ska snart till Julia! Gick på stan med bästa salle efter skolan, sen åkte vi och träna och sedan till Julia och ska nu hämta Charlotte :) såå grymt härligt med helg! :D.


onsdag

Sitter ser på humorgalan och pluggar samtidigt! Idag har jag varit ute och kört, bland annat till lilla kusin, så jädra söt :D! sen har jag varit och tränat, gjort bort läxor och rensat massa grejer! skönt det iaf :) Planerar lite till söndag då släkten ska gratta mig, känns nästan overkligt att säga att man fyller 18år, fast känns så grymt härligt! ;D världens sötaste!


RSS 2.0