Söndag!

Helgen har varit sååå bra! 
Åkte hem från ludde på eftermiddan, sen har jag gjort bort läxaa, skönt det!
har varit och tränat och kom hem för nån timme sen, nu ska jag kika på tv med bästa mor & fortsätta rensa massa saker!
 
Rätt Motivation & Kraft
 

Torsdag :D

ÅHH vad undrebart med påsklov nu! såååå himla härligt! :D
Varit med grabben min idag, sen har jag pluggat, försöker göra bort all läxa nu så tidigt som möjligt som vi har över lovet så slipper man tänka på det och göra en massa annat istället (y)
Ska gå på runt sjön snart med bäste Rebecca :)
 
Hade Beatles konsert i måndags med min klass & estet 1:orna och det var så obeskrivligt kul! :D helt klart lyckad!
Här kommer lite bilder :)

torsdag!

Det har varit mycket nu de senaste veckorna, men jag försöker verkligen göra det bästa av det ändå! tur att man har såna underbara människor runt sig. Repar i massor på skolan inför våran Beatles konsert på måndag, såå himla kul! men är ganska less efter dagen idag, så nu kommer snart bästa salle och hämtar mig för att sedan åka å träna med henne :)


:(

värsta kvällen i mitt liv. kunde aldrig föreställa mig det här. inget man vill drömma om. Jag ska vara stark, kämpa även i denna svåra tid.


söndag!

Haft en riktigt bra söndag, börja dagen med en rätt lång promenad med bästa mammsen! sen plugg och träning, och sedan kom storebror Oscar och Therese hit och hälsade på, trevligt dee :) Sitter just nu och snacka med mamma och håller på planera lite grejer, spännande :) Så grymt skönt med lov, känns så bra! Glad tjejjj, och glad är jag över att bästa bror Johan ska flytta hit! :D


lov

åh efter längtade lovet är äntligen här! Såå underbart härligt :) och grattis till bästa vännen som tog körkortet igår, du är grym du Salina! :D


RSS 2.0