söndag!

haft en lugn och mysig dag! :) gått på en lång promenad med mamma, rensat i massa skåp, pluggat och kollat igenom tusentals gamla bilder, de e fasen bland de mysigast som finns!
lagomt mycke bilder kan man ju säga!









svåra stunder.

Allt har sina motgångar. Det är en jobbig tid. Det går att kämpa om man är positiv till det. Lärt sig mycket under tiden som varit och kommer ha stor nytta av den. Det är inte okej att vara nere på botten över nått man har försökt få bra länge, men som inte blir någon förändring. Försöka vara stark, är ordet.
 
 
När lögnen blir en sanning gör sanningen ont och lögnen kommer man alltid ha med sig. Och när inget blir bevisat tappar man hoppet. En stund när man missförstå varandra, man har kämpat med att försöka förstå varandra. En period då man har svårt att se in i varandra. Svåra stunder är en naturlig del, det är inte lätt, man känner sig ledsen, men vet också att det kommer att gå över.
 
 
Att ta något förgivet är ett stort problem. Är man villig till att visa och kämpa över nått så måste man göra det till 1000%. Annars gör det ingen nytta. Man säger mycket. Men kanske inte menar det till fullo. Du är söt. Du&jag. Föralltid. Man borde lära sig att visa mer än vad man säger. Spelar ingen roll vad man säger. Det är hur man visar IRL som är viktigast. Det svåraste, tog mer än vad som gavs. Försokt. Men får man ingenting tillbaka. Glöm. Klättra upp från botten. Upp till toppen.
 
viktigaste av allt. vara positiv. 
svår tid men jag ler.
I fight couse I'm strong and I try to move on, but it's hard.

snygga brudar

fina ändå! (y) chockad ansiktsmask! lite läskiga faktiskt...!

lördag!

igår efter skolan grattade jag först Angelica sedan åkte ja till Kajsa! åkte å tränade idag när efter ja tränat, sen kom Susanne in till stan så då gick vi runt å kikade lite :) nu e vi hemma hos mig när väntar på go mat! sedan så blire ba en tjej kväll för oss (y)
 
<3

film time!

sitter hos bästa Kajsa och hare bra! ser på en kung film, verkligen hur bra som helst :D


27 september

är i brors lägenhet just nu, ska käka här med han och Therese innan Modo matchen :) blev ingen orientering imorse eftersom de spö. regnade, så gick te Maria och va där med brudarna, gjorde soppa och kladdkaka, vi lyckades fint med det ;) sen började vi kl13 och hade en musik föreläsning, riktigt inspirerande!!
27, j*vla datum..:/

26

har varit och grattat Rebecca ikväll, en riktig bra kväll :) har suttit och snackat ett tag med mamma nu och planerat lite grejer! Imorrn äre orientering på morgonen...ba börja tagga! sen kl13-16 har vi nån musik grej, blir nog skoj :) åh vad jag vill ha fredag å helg, längtaaar!!!
lycka av dessa två bilder!



Sep. 26, 2012

En av dom många saker som jag lärt mig är att uppskatta och njuta av små stunder i livet. För en stund som är, kan i nästa ögonblick vara som bortblåst, har man otur så kanske det aldrig kommer tillbaka...!

25 september

dagen har vare bra tyck ja, lite halv seg men :) plugga lite med Maria å salina efter skolan, sen gick jag, salina å Frida och träna :) kom hem kl6 och har pluggat ännu lite till, men nu ser jag på x-factor med mamii! slappa nu, sedan sova!
Det går inte att ha hur många chanser som helst, lär man sig inte av sina misstag förlorar man bara på det själv! man gör misstag, och lär sig av det, hoppas du gör det i framtiden!

kort hårig (y)

tack bästaste mamma! nöjd tjej :))


måndag

ska ut på en promenad med saknade Rebecka nu, trevligttrevligt! Dagen började inte speciellt bra, men den blev iaf bättre å bättre :) ska plugga senare och sedan va med Mammsen å hitt på nått, får se om det blir av det vi tänkt elr ej, återstår å se! ;) Salina, du e så fin min vän, det vet du!!

22 september

härligt med lördag (y) sov otroligt länge idag för att vara jag...klev upp strax efter kl11, fööör sent! hann iaf ut och spring runt sjön, skönt även fast de regnade lite :) har precis duschat och fixat mig, plugga nu! sedan åker jag och Susanne och kika på hockey, efter det åker ja till grabben min!
myser med bästa kissen min också!

Fredag 21 september!

skoldagen gick grymt fort, slutade iaf kl1 så då gick jag på stan med sara ett tag! :)
kom hem och gjorde lite plugg, ska käka mammas goda rödvinbärs paj nu, sedan åker jag till sara om ett tag och är hos henne igen med lite annat go folk! :)
 
såååå jääääkla skönt med helg!!!!!!!!!
tummen upp, oyees
 

19 september

pluggplugg å ännu mer plugg...orka inte!!!!! men dock lika bra att göra bort det. sitter även och kikar på Hollywoods fruar från igår :) Dagen har varit hel knas...så de va skönt att träna efter den här dagen! ska bara plugga och tare lugnt ikväll, tills Ludwig kommer efter hans träning :) skönt ändå!

18 september

har precis sett på X factor, ska lägga mig i sängen och plugga filosofi glosorna en stund sedan sova! tränade med salina efter skolan idag sen åkte ja hem och städade lite och
efter middan träffade ja Maja och gick runt sjön med henne, riktigt trevligt! :) taggad för skolfoto imorrn, eller inte ;)
snacka om att man blir glad av att titta på lill kussen på den här bilden! :D galet söt!

17 september

har precis ätit, bror å therese åt med oss också :)
Helgen har iaf varit helt kanon braaaaaa :D
på fredan så åkte vi på fasters 40-års fest och gratta henne, så grymt kul och trevligt vare :)
 
Lördan så var jag med bästa susanne, gick på stan, upp till brorsans lägenhet och träffade båda mina älskade bröder, sen åkte vi med dom hem och käkade grillat! såg på film med sus sen och vid halv10 så åkte vi te sara och såg på skräkfilm med lite fölk som va där, läskig film som f*n..;)
 
Igår så satt jag ute och plugga i typ 3 timmar, så himla skönt =) sen kom min fina ludde!
så glad att jag fått träffat min saknade storebror i helgen, nu blire ba att bestämma när man ska åka å hälsa på han :))
 
ska plugga lite filosofi nu och sedan slappa framför teven (y) 
stackars salina da ;* hihi söt salle & luddiii

fredaaag :D

såå fruktansvärt skönt med fredag :D grymt bra fredag a, skola va så jekla kul, kören va riktigt skoj, alla va så taggad till å med boysen som sjöng och tog i ovanligt mke, grym va vi iaf!
fick sluta tidigare idag efter man va klar med svenskan
har hunnit med mycke sen ja kom hem, städat, diskat, läst klart historia boken, cyklat på träningscykeln, duschat 
och precis fixat klart mig och ska snart bli hämtad av brorsan ;) åker sedan vidare och grattar 40-åringen :D



13 september

skolan idag gick grymt snabbt, skulle gå och träna med salina men vi sket i det och pluggade istället ett tag, och det hade även inte gått med min fot...en blåsa under foten, hur lyckas man, går knappt att gå med den foten ;p är helt öm^^ intebra intebra alls! 
 
har gjort lite plugg nu a, man blir fasiken inte av med  detta pluggandet, men sånt e livet :) ska göra bort det mesta innan helgen! Sitter och ser på modo matchen nu iaf, och ska äta fruktsallad nu snart, göttgött!
 
skönt me fredag imorrn, och efter skolan åker vi upp på fasters stora dag, 40-års fest för henne! Blir super de :)
 
om de bara gick att spola tillbaka tiden♥

I try

 
Följ hjärtat. now
 

12 september

jag är säkert inge trött..nejdåå...aa fast jo
kom precis hem från stan, direkt efter vi gått skoljoggen så tog ja bussen till stan å tränade...min häl gör så fruktansvärt ont nu. får nå feeel....skavsår gånger 1000, smärtan är verkligen enorm. kan knappt gå, så smart som man va att ta nya skorna och går runt sjöarna med dem, inte sån bra idee skulle ja tro-.-
 
väntar på go maten nu, och på att brorsan å tjejen hans kommer hit å äter :)
sen ikv, blire lite plugg och gå igenom massa foto album :)
 
glad är jag också, att älskade storebror Johan kommer hit igen :D imorrn elr fredag kommer den filuren!
bäste johäään!

11 september

Dagen ha vare hel knas, alla lektioner var helt flumm...
och jag ska spela trummor ja, med jesper...hahah! får se hur det går, skulle pröva på emsambeln och då fick ja lov att spela sen eftersom läraren tyckte hon valt rätt...hahah jag dog, menmen det blir nog bra till slut, va iaf riktigt kul! har rock och pop tema nu, grymt kul de! :)
 
har gjort bort en hel del plugg nu, ska läsa historia boken en stund till sen blire nog att sova ;)
imorrn blire först skola, sen träna med salinis =))
 
mariaaaa, saknarej muppen! 
 

8 september

kom precis hem från stugan, körde till och från stugan, gick svin bra otroligt nog :D lite läskigt tyck ja de är fortfarande, men såååå kul! (y) hjälpte pappa att lyfta bort bord och stolar och lite andra saker där, men kom precis hem och ska dammtorka och dammsuga rummet, städa ordentligt helt enkelt! tur ja tyck det är kul, eftersom det känns så bra när man fått det rent och fint sen ;)



fredaaaag

En riktig skön fredag!
2 lektioner, prov sista lektionen och fick sluta halv1 då man var klar, så då tränade jag med bästa salina och sedan  va vi inne på badhuset ett tag ;) åkte faktiskt nå rutschkanor men blev mest bara att sitta i bubbelpoolerna  såklart =)) Riktigt härligt vare! Sen mötte vi Maria och satte oss på Uh ett tag :) 
kom hem halv6 och åt, även bror å therese kom te oss, men dom åkte för ett tag sen!
 
har rensat kläder nu...orkar inge mer nu, får bli imorrn :) ska slappa framför teven nu, sedan kanske skriva klart läxan vi har på kören :) blir en plugg helg....har så sjukt mke så det e galet, haft 9 läxor den här veckan ;o 
men blir iaf en lugn helg (y)
tummen upp efter ett träningspass ;) finaste vännen min!

22:10

nu har man pluggat färdigt för ikväll, något trött är jag, så de ska bli skönt att sova :)
och det e ju fasen fredag imorrn, veckan har gått galet fort ;) 2 lektioner imorrn och efter vi slutat blir det att träna med Salina och sen ska vi bada på badhuset (; hihi 
 
• om det bara vore så enkelt •
 
 
 
 
 
 
 

6 september

Nyss kommit hem från stan med mamma, blev en del shopping som behövdes :) lite födelsedags presenter blev de också, skulle ju till rebecca å gratta henne men det får bli en annan dag eftersom jag känner att jag behöver plugga det sista till imorrn :) Fick iaf sluta tidigare idag a, så de va skönt, fick flytta fram min sång lektion en halv så det var perfekt, och min nya sång lärare som jag har nu är så grym! beömmer en hela tiden och det är så kul att höra det från en sån person som hon, så de e riktigt peppande! (y) smileee
 
nu ska jag plugga och ta en kopp kaffe så jag orkar ;)
 
Grattis finaste du!

5 september

dagen gick riktigt snabbt idag, efter skolan gick jag å tränade sedan gick jag upp till brorsans lägenhet och väntade tills han var klar, så då åkte vi hem och han käkade hos oss, så roligt att han äntligen vill komma hem och hälsa på nån gång ;) Har mest bara pluggat ikväll och planerat lite saker :) haft och har läxa varje dag den här veckan..-.- kulkul! Men ska snart försöka sova, härligt med lite sovmorgon imorrn a (y) efter skolan blire stan med mammsen iaf  =)
"Det behöver inte alltid vara så som det först verkar vara"

4 SEPTEMBER

Dagen har varit braaa, tränade med sallee efter skolan sen åkte jag hem där även min pöjk va :)
så sitter med älsklingpälskling och plugga lite nu, ska nog snart ta och kika på en film =)
♥JAG ÄLSKAR DEJ, mer än vad du nånsin kommer förstå.
tro det eller ej, men jag är helt galen i dig! L<3E
 
 

3 september

Dagen började med orgientering direkt på morgonen (y) tog iaf 9st kontroller med grymaste girlsen ;) 
sen har dagen gått rätt fort, fick sluta tidigare så det var skönt! gick på stan med salina en sväng, sen kom jag hem vid 5, och har ätit våfflor och massa bär, mummaa :) bror och therese är här nu och åt midda här a, så nu ska jag slita mig från pluggadet ett tag och dricka kaffe med dom ;)
 
Bilder från igår i stugisch, riktigt hös väder vare men grymt mysigt!

1 september :)

Igår efter skolan så gick jag på stan med Salina och käkade innan vi drog upp till skyttis för att se på Luddes match, vi blev dyngsur eftersom de öste ner regn...så vi frös galet mke sen när vi såg matchen, inte de bästa ;)
bäste bror hämtade mig sen och då hoppde jag in i en varm dusch direkt när ja kom hem, sen kom min luddee!
 
Skulle egentligen på älsklings mach nu, men känner mig halv hängig så skippade den, men ska snart åka iväg till nått ställe med familjern där brorsans tjej jobba så vi ska äta eller fika elr vad vi nu skulle göra där :) sedan åker jag nog med upp till stugan, lär bli sista gången man sover där för i år så :) mys dää!
 
ska plugga nu tills jag väntar på resten, läxa i nästa alla ämnen...härligt de^^
 


 
 

RSS 2.0