tisdag!

Sitter och pluggar inför det sista tills imorgon! så ska försöka sova sen ;) Dagen ha varit braa den, gjort bort 3 saker som var läxa tills idag så det e skönt! Sett på Modo matchen ett tag a, bror och Therese har varit här och farbror min! trevligt dee ;)


Du finns i mitt hjärta

Snart kommer världens bästa kille hit!
saknar dig så mycket, sååå mycket!
Du finns i mitt ♥ du finns i min själ, du finns överallt- inom mig.
 
 

Söndag

Helgerna går fort som vanligt!!
Igår var jag på stan med världens bästa Susanne, hade en grymt bra dag och kväll med henne, sååå trevligt & mysigt! Somnade dock väldigt sent igår, och vaknades av att det plingade på dörr klockan halv4 på natten/morgonen, haha. Då nämligen käraste storebror johan och jeanette kom efter lite partajj.
 
Vaknade halv9 idag och kunde inte somna om heller, klev upp och käkade frukost och kände för att gå runt sjön sen, grymt härligt var det! Har plugggaaaat ett tag nu, så vi ska snart beställa pizza och käka det :))
Sen ska johan hjälpa mig med e sak! (y)
 
Jag är glad, som jag för det mesta ääär ;) Men världens finaste Ludwig kommer sen!
 
 
 

Fredag

Skön fredag ändå! lite små hängig fortfarande så har det rätt mysigt hemma med mor min :) 
Ikväll så har jag tränat och tog mig sedan ett bad :) grymt härligt!
Sitter framför tv'n nu och äter hallon & glass, mummaaa dee :)
Rosa vatten blev det i badet och gott som tusan luktade det(y)
Dagens make up ;)
 
 
 

torsdag

Fredag imorrn igen, veckan har gått riktigt fort! men somsagt så har den här veckan varit bra, även fast jag varit hängig hela veckan :) Men tur så börjar ja känna mig bättre och bättre! I veckan har jag iaf varit barnvakt åt världens sötaste Ofelia, så otroligt underbar liten tjej! :) Varit med fina Ludde, tränat så gått som möjligt, pluggatpluggat&pluggat... sen sovit en hel del! :) Helgen kommer bli braaa, förutom att ja kommer sakna Ludwig som bara den!


22 januari

Tisdag idag och jag e både trött och pigg på samma gång ;) bra kombination..! Varit hemma idag eftersom jag inte mådde bra imorse så har bara vilat hela dagen, känns inte så mke bättre nu heller, så hoppas hostan försvinner nu under natten och att jag är pigg så ja kan ta mig till skolan imorgon :) 
Ska lägga mig framför tv'n nu och vila, sedan lägga mig i tid! (y)
 
Helgen var braaaa, och den slutade bättre än bäst när bästaste Ludwig kom på söndag natt och överraskade mig! han hade varit i Kiruna och spelat hockey och kom sedan till mig och jag blev såklart mer än överlycklig!♥
 
Hur man är i verkligheten- säger mer än vad ord beskriver.
 

Löödaag

åhåå hunnit galet mke idag, riktigt skönt dee faktiskt ;)
klev upp halv10, käkade frukost, gick runt sjön med mor, pluggade lite, käkade lunch, bakade bullar + bröd, tränat och nu sitter jag och ska rennskriva lite uppgifter :) helt okej juu! Väntar på go'middan så, sedan blire kola bak ;)

 

nattiii

Kvällen har varit kanon bra! men ska ta och sova nu, pratat lite med min finaste vän Karoline nyss a! Iloveyou.
så otroligt fu**ing bäst!

Fredag :DD

Nu är det iaf helg! tummen upp :)
men dock så är jag förkyld nu, mest bara en jäkla dryg hosta-.- men blir en rätt lugn helg som tur e!
 
Snart kommer Rebecka och hämtar mig, sen så åker vi till Jessica där dem ska sminka mig å så :D 
 
                                                                                                                           marreeee♥♥♥
 

Torsdaaag

Äntligen fredag snart!
så himla skönt, massa plugg har vi haft i veckan och även till nästa vecka....blir att repa några timmar imorrn efter  skolan iaf, inför vår lilla sceniska vi har på måndag för estet bild & dansarna, lite träning inför nästa års sceniska då jag å min kära klass ska  hålla i det! :D längtar säkert "inte" lite!
 
Veckan har iaf varit bröö, varit med fina vänner, tränat gärnet med Salle, varit med bästa Ludwig, pluggaaat.
otroligt skönt med fredag imorrn iaf, repa direkt efter vi slutat imorgon sen träning med Salinaa, sen hem och laga mat och efterrätt till mor & far! snälliiis jag är (y) Senare mot kvällen ska fina Rebecka och Jessica sminka mig osv, nått till deras projektarbete :) skojj dää!
 
Kommer vara en lugn och skön helg, GÖRA BORT så mycket läxor som möjligt :) 
sen så kommer ju bäste storebror Johan hit, igen! :D så blir väl att baka bullar med han nån dag iaf ;)
 
vi e söta vi
 
Klassens snällaste Crille, någon som är bra på att ge dagligen fina komplimanger till personer är ju denna människa! sällsynt med en såå underbar personlighet!!

12 januari

Haft en riktigt braaa vecka, en bra start nu efter jul! =)
dock massa plugg nu...galet stor sång uppgift har jag, inte alls kul. Skulle behöva börja med den nu, men orkar verkligen inte :/ måste ta hjälp av bästa Maria sen så!
Har blivit förkyld...hosta och ont i halsen, så blir en lugn kväll med mor min ;) 
 
Salle älskling kom och överraskade mig och Maria i torsdags, vi blev säkert inge lurad av den filuren, hahah! Men   
fin som hon var kom hon med massa grejor till oss från Thailand :D gulle!

21.15

Tagg för skolan imorgon eller...njaa, inte direkt! hade inte tackat nej till en vecka till, men somsagt ändå kul att träffa alla igen! :) Haft en bra dag idag iaf, även fast de varit lite jobbigt med min lilla kisse och ja mår dåligt av att se att han inte mår bra :(! Nu hoppas jag han blir helt bra efter penicillinen! Ska sova nu, så man orkar kliva upp imorrn ;) nattii!


7 januari

Känns lite synd att skolan börjar imorrn igen, lovet har gått alldeles för snabbt! helt sjukt vad tiden går fort nu för tiden..både bra och dåligt ;) Ikväll blir det att försöka somna i tid, därför klev jag upp halv8 imorse och åkte och tränade vid halv10, grymt skönt vare :) Sen kom jag hem och läste en bok som ska vara klar till v.5 och när pappsen kom hem halv1 så gick vi på en promenad runt sjön (y) 
Ska strax åka till djursjukhuset med min lilla Tiger, som inte alls är pigg...j*kla feeet katt som gör illa honom hela tiden! ;s hoppas han blir pigg fort bara :)
Jag gör det jag måste göra, för min egen skull! :) 

4 januari

Dagen har börjat bra! klev upp kl8 sen åkte jag å Becca in till stan kl9 för att träna :) kom precis hem och tänkte strax gå runt sjön, så himla härligt väder så! ;)


torsdag


Haft en riktigt bra dag! träffade somsagt finaste Freja och vi hade en hel del att prata om kan man ju säga ;) underbar vän är vad hon är, en sån ska man vara rädd om! Kom precis in från en promenad, ska plugga lite nu iaf (y) Snart är det slut på lovet, galet vad fort det har gått, rätt overkligt ändå! fast lovet har varit sjukt bra hittills :)

3 januari

Ska in till stan nu och käka med världens mest saknade Freja! har inte träffat henne på ett halv år, sjukt vad tiden går fort, men ska bli så kul att träffa henne! :D

2 januari

Hade en så galet bra nyår! den var grym. Gjorde middag hemma hos Anton med Ludwig, Linn, Oskar och Pontus sen så kom mer trevligt folk dit! kvällen/natten var en bra start mot det nya året, 2013! (y) Idag så har jag varit med saknade Rebecca, tränade och gick sen på stan :) har precis bakat bullar och väntar på att Ludde ska komma hit! :)
lite bilder från den här veckan :)

RSS 2.0