ny start, nya möjligheter

Nu är skolan igång igen, känns så jädra skönt! Sista året :D men känns samtidigt hemskt att tiden faktiskt går så fruktansvärt fort nu! Det är nu och framåt som gäller! Hösten börjar närma sig och jag och bästa mor flyttar in i en lägenhet om typ en månad, längtar såå! Köpa grejer å inreda osv! :D planerat hur mitt rum ska se ut iaf! (y)


torsdag

Den senaste veckan har varit full proppad med saker, firat en 21åring och en 22åring till storebror ;) Haft filmkväll med båda bröderna och deras flickvänner, såå trevligt! Underbart att äldsta storebror Johan faktiskt bor här mitt i Övik igen, helt klart skönt att ha han här! Men denna helg som varit har vare en sjukt otroligt bra helg! Lagfest med älsklings hockeylag i Sollefteå :) grym dag, kväll & natt med härliga människor!


13 augusti

Har inte skrivit här på super länge nu! Men har jobbat en hel del och haft fullt upp så har inte hunnit skriva nått ;) Men livet leker! Haft en så jäkla superduper kung sommar :D så otroligt glad! Att tänka positiv som FAN kan man då komma sjukt långt med! Jobbar bara tre dagar till, såå skönt men trivs så bra med jobbet, grymma människor på jobbet förgyller dagen enormt mycket! Men trött och less är man dock vissa dagar men det hör till ;) Imorrn fyller lilla storebror Oscar 22år, ojoj vad tiden går fort! ;) Har världens finaste pojkvän! Så sjukt över lycklig med honom!


RSS 2.0